Showbiz

#alte-genuri #mandinga #concert #zilele bucurestiului #bryan adams

Mandinga deschide concertul lui Bryan Adams

 
Mandinga va canta maine seara in deschiderea concertului lui Bryan Adams, in cadrul Zilelor Bucurestiului. Recitalul Mandinga se va desfasura pe scena amplasata in Parcul Izvor din Bucuresti, incepand cu ora 19.

Nu este prima data cand vestita formatie latino are recital inaintea unui artist international. In urma cu cateva luni, Mandinga a cantat in cadrul turneului romanesc Bamboleo, una dintre cele mai bune trupe latino din lume. In martie 2007, Mandinga a deschis concertul Rafaga de la Bucuresti.

Tot anul trecut, Mandinga a cantat pe aceeasi scena cu Manolito Simonet Y Su Trabucco. Premiera consta in faptul ca de data aceasta Mandinga deschide un concert non-latino.

Noul album Mandinga se lanseaza in octombrie

Mandinga urmeaza sa-si lanseze in luna octombrie noul sau album, intitulat “ Donde ”. Un preview al acestuia, dar si un portret cu zambet, veti vedea duminica, 21 septembrie, la Antena 1, de la ora 15.30, in cadrul emisiunii “ Duminica in familie ”.

Alex, Chupi, Florin, Bazooka, Zach, Ella, Alejandro, El Nino, Tony si Omar Secada vor canta live si vor povesti despre ei. Invitatii lor speciali sunt prieteni si artisti pe care ii admira: Horia Brenciu, Miki, Dan Bittman, Florin Piersic. Impreuna cu marele actor Florin Piersic, Mandinga va canta “Besa me mucho”, intr-o varianta originala.

Urmareste videoclipul piesei "Donde", ce mai nou single Mandinga  

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea