Showbiz

#alte-genuri

Mandinga, avalansa de concerte in tara

Pentru Mandinga, vara inseamna multe plimbari prin toata tara, adica multe concerte. De la munte la mare si viceversa, Mandinga canta pretutindeni.

Pentru prima data in aceasta vara, trupa ajunge pe litoral vineri, 11 iulie, pentru ca incepe Super Carnaval Latino la "Wave Beach". Este un concept pe care clubul de pe plaja il promoveaza in premiera in Romania: concerte fierbinti si dansuri latino chiar in mijlocul multimii, pe nisip. Seria concertelor deschisa de Mandinga va continua toata vara si cu alte trupe de gen.

3 ore de ritmuri latino

Mandinga Fiesta Caliente este show-ul pe care il prezinta cei zece muzicieni si doua dansatoare care formeaza Mandinga, un spectacol in adevaratul sens al cuvantului, structurat in trei parti si cu o durata pe masura: 3 ore.

Trupa Mandinga incheie seara de pe plaja cu un concert fierbinte ca nisipul la pranz. Garantia unei seri de neuitat sunt: " Donde ", "Chico Rico", "Muevete" sunt cantece deja stiute de toata lumea, chiar daca albumul "Donde: nu a fost inca lansat, hituri ca "Soarele meu" sau "Cand sunt cu tine".

Recital la festivalul Peninsula

In numeroasele drumuri prin tara, cei 12 Mandinga se vor opri la Targu Mures, pe 26 iulie, la festivalul Peninsula.

Chiar daca este un festival dominat de rock, organizatorii au invitat Mandinga - o trupa latino , pentru ca "in cazul lor nu conteaza genul muzical abordat, ci show-ul pe care il fac". Trupa va evolua intre 22.30 si 00.00 pe MS Stage.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea