Showbiz

#mamma mia #abba #record #titanic #box office

Mamma Mia! - cele mai mari incasari in Marea Britanie

Muzicalul a devenit filmul cu cele mai mari incasari din toate timpurile in Marea Britanie, reusind sa doboare recordul detinut de filmul lui James Cameron Titanic, informeaza news.bbc.co.uk.

Filmul Mamma Mia! a reusit sa incasaze peste 69 de milioane de lire sterline.

Recordul a fost doborat la doar cateva zile dupa ce s-au anuntat nominalizarile la Globurile de Aur , unde, printre nominalizatele la categoria Cea mai buna actrita se afla si Meryl Streep.

David Kosse, presedintele Universal Pictures International, a spus ca stabilirea unui nou record dupa 10 ani este un "adevarat fenomen".

El a adaugat: "Acest film a depasit asteptarile noastre si a incantat cinefilii din toata lumea."

Titanic, cu Kate Winslet si Leonardo DiCaprio in rolurile principale, a incasat 69.025.646 de lire pana in momentul cand a fost scos din salile de cinema, in timp ce Mamma Mia! a incasat 69.066.035, cu putin peste 40 de mii de lire sterline. Pe locul trei se afla Harry Potter si piatra filozofala, cu 66.096.060 de lire.

Mamma Mia! prezinta povestea unei viitoare mirese care incearca sa-si gaseasca tatal ajutandu-se de hit-urile faimoasei trupe ABBA.

In ajunul nuntii ei, Sophie vine acasa cu trei barbati , Sam, Bill si Harry, cu care mama ei, Donna, a avut aventuri in urma cu douazeci de ani, in timpul unei vacante in Grecia.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului Mamma Mia!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea