Showbiz

#hysteria #vibrator #maggie gyllenhaal

Maggie Gyllenhaal se joaca cu vibratoare

maggie gyllenhaal se pregateste sa surprinda Hollywood-ul cu un nou rol indraznet . Actrita a semnat pentru a aparea intr-un film despre inventarea vibratorului, scrie aceshowbiz.com.

Vedeta din The Dark Knight va interpreta rolul fiicei unui doctor din Anglia victoriana care a inventat celebra jucarie sexuala pentru a trata femeile de isterie. De fapt, titlul filmului va fi chiar Hysteria .

Veteranul actor Jonathan Pryce va fi doctorul mai experimentat, in timp ce Hugh Dancy va juca rolul unui tanar medic care se indragosteste de fiica nebuna a colaboratorului sau. Din distributie face parte si Rupert Everett.

“Joc rolul unei nebune al carei tata este doctor si incearca sa vindece femeile isterice. Personajul meu se indragosteste de doctorul mai tanar care lucreaza cu el si care inventeaza vibratorul din greseala”, a povestit Maggie Gyllenhaal despre rolul sau in Hysteria.

Comedia romantica este regizata de Tanya Wexler si este programata pentru lansare in 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea