Showbiz

#madonna #anglia #viza

Madonna vrea sa se mute in Anglia

Madonna planuieste sa se mute inapoi in Marea Britanie, dupa ce acum doi ani s-a stabilit in Statele Unite, in urma divortului, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata, care in urma divortului de Guy Ritchie, s-a mutat in Statele Unite, planuieste sa revina in Marea Britanie. Madonna a declarat ca in Anglia simte ca este inima ei. Madonna trebuie insa sa aplice pentru a obtine permisul de sedere, mai ales ca nu mai este casatorita cu un cetatean britanic.

"Madonna se simte foarte bine de cand a revenit in Statele Unite. Simte insa ca inima ei este in Anglia . Acum este focusata pe o multime de activitati care sa o tina in Marea Britanie", a declarat o sursa.

"Madonna s-a intalnit de cateva ori cu avocatul ei de la Londra. cum este in procesul de a obtine visa care ii va permite sa se mute in Anglia definitiv. Pentru ca nu mai este casatorita cu un cetatean englez, Madonna sa aplice pentru viza ca orice alta persoana", a mai declarat sursa.

Fiul cel mic al Madonnei, Rocco, in varsta de 10 ani, poate sta in Anglia pentru ca este fiul lui Guy, deci cetatean britanic. Ceilalti copii ai Madonnei, Lourdes , David si Mercy au nevoie si ei de viza pentru a o putea insoti pe mama lor in Anglia.

"Ultimii doi ani au fost ca o gura de aer proaspat pentru Madonna. Dupa ce a divortat, s-a simtit foarte bine sa plece din Anglia si sa isi vada cunoscutii din Statele Unite. Acum insa Madonna viseaza la stilul de viata britanic", a mai declarat sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea