Showbiz

#madonna #maraton #regim #sport #exerciti #dieta

Madonna va participa la un maraton de 200 km

Madonna va participa la un maraton de peste 200 de kilometri, in cadrul unei competitii care va dura timp de sase zile, infromeaza femalefirst.co.uk.

Cu toate ca inca mai are de sustinut cateva concerte din turneul Sticky&Sweet, Madonna se pregateste intens si pentru Marathon des Sables, care va avea loc in Maroc, in aprilie 2010.

"Madonna a fost intotdeauna intr-o forma de exceptie, insa acum vrea sa duca lucrurile la cu totul alt nivel. Isi doreste foarte mult sa participe la acest maraton si se pregateste continuu", a declarat o sursa pentru revista Star.

Vedeta, in varsta de 51 de ani, este atat de dornica sa castige acest maraton incat l-a avertizat pe managerul ei sa nu ii incarce prea mult programul in urmatoarea perioada, iar in luna aprilie sa nu aiba niciun fel de angajament.

Madonna este cunoscuta pentru fizicul super tonifiat si regimul alimentar strict. De nenumarate ori, vedeta a fost obligata sa isi motiveze alegerea unui stil de viata ultra sanatos si a unui program de exercitii fizice draconice, care au dus la un corp musculos , aproape masculin.

"Corpul meu este un intrument important. La fel si vocea mea, iar exercitiile fizice imi ajuta vocea extrem de mult. Corpul omenesc este un organism unitar. Nu poate fi separat. Daca nu esti sanatos, atunci nici corzile vocale nu sunt sanatoase. Totul are de suferit", declara Madonna, care in prezent are o relatie cu modelul brazilian, Jesus Luz , in varsta de 22 de ani.

Madonna - Celebration

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea