Showbiz

#rock #pop #alte-genuri

Madonna si James Blunt, scosi de pe YouTube


Videoclipurile cu artistii care au contract cu Warner music au inceput sa fie retrase de pe YouTube in acest weekend. Motivul este il constituie esecul negocierilor dintre Warner Music si reprezentantii YouTube.

Cele doua parti nu s-au inteles in privinta sumele pe care YouTube ar trebui sa le plateasca in urma difuzarii videoclipurilor produse de Warner.

Madonna ( foto ), James Blunt, Cher, Red Hot Chili Peppers si Linkin Park sunt doar cativa dintre artistii care se afla sub aripa Warner Music. Reprezentatii Warner Music au precizat sambata ca se gandesc la o solutie de compromis prin care artistii sai sa poate fi difuzati din nou pe YouTube.

Neintelegerile Youtube-ului cu Warner ar putea cauza si alte probleme. Se stie ca Youtube mai are intelegeri semnate si cu alte case de discuri. Nu este exclus ca pe viitor Universal Music, sony music si EMI Music sa solicite la randul lor onorarii mai mari pentru artistii difuzati in cadrul popularului site video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea