Showbiz

#britney #pop

Madonna se vrea pe aceeasi scena cu Britney Spears si Justin Timberlake

Madonna, regina muzicii pop vrea sa ii aduca pe scena, impreuna, pe Britney Spears si Justin Timberlake , in cadrul turneului sau mondial, „Sticky & Sweet”. Artista vrea ca cei 2 fosti iubiti sa se apara impreuna pe scena, la incheierea turneului sau.

Nu cu mult timp in urma, Britney Spears a finalizat un proiect video pentru turneul Madonnei, care vai fi proiectat pe un ecran gigantic, pe fundalul scenei. Madonna insa, care i-a mai cerut lui Spears sa apara in cateva concerte de-ale sale, ca invitat surpriza, isi doreste acum sa-l aduca si pe Justin Timberlake in show-ul ei.

Madonna, in duet cu Justin Timberlake

Timberlake a ajutat-o pe diva la inregistrarea albumului „Hard Candy”, iar regina pop doreste sa interpreteze in concert cateva duete de pe acest material discografic.

Insa, dorinta cea mai mare a Madonnei, ramana aceea de a soca intreaga lume, aducand pe aceeasi scena fostul cuplu, extrem de mediatizat, Justin Timberlake si Britney Spears.

“ Madonna incearca mereu sa ridice miza, iar acum, spera sa realizeze acest lucru aducandu-i pe Briteny si Timberlake impreuna pe scena. Li s-a cerut la amandoi sa se gandeasca, dar amandoi sunt putin reluctanti fata de aceasta idee.”, a dezvaluit o sursa apropiata Madonnei

Pe Britney ar emotiona-o prea tare revederea cu Justin Timberlake

Lui Britney i s-ar parea prea emotionant, iar JT nu-i deloc incantat. Cel mai probabil, vor canta amandoi, dar in concerte separate”, a incheiat aceasta.

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley , avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea