Showbiz

#mercy #adoptie #religie #kabbalah #rabin #iubire #relatie #juramant #jesus luz #monden #madonna #pop

Madonna se marita cu Iisus

Madonna pregateste o ceremonie speciala pentru a oficializa relatia sa cu modelul brazilian Jesus Luz, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata, in varsta de 50 ani, si iubitul ei de 22 ani vor face schimb de juraminte in fata unui rabin la centrul Kabbalah din New York. Astfel vrea Madonna sa-i multumeasca lui Jesus ca a fost atat de suportiv si intelegator in momentele grele prin care a trecut regina muzicii pop din cauza esuarii adoptiei lui Mercy James , micuta de 3 ani din Malawi.

„Sunt foarte legati unul de celalalt si el [Jesus Luz] chiar a ajutat-o pe Madonna in perioada aceasta grea”, a declarat o sursa pentru ziarul britanic The Sunday Mirror.

La inceputul acestui an, Jesus, care a intalnit-o pe Madonna anul trecut in decembrie la o sedinta foto pentru revista americana „W”, a trecut de la catolicism la ritul kabbalah, o ramificatie mistica a iudaismului, pentru a-i arata Madonnei cat de mult tine la ea. Jesus a urmat si cateva cursuri pentru a invata mai multe despre religia Madonnei. De altfel, acesta a fost vazut impreuna cu artista si copiii ei vizitand un centru Kabbalah din New York.

Pe perioada incercarii cantaretei de a o adopta pe micuta Mercy, prin presa s-a zvonit cum ca cei 2 s-ar fi despartit. Insa, de la intoarcerea sa in New York, Madonna a fost vazuta deseori la brat cu tanarul model.

In ciuda diferentei de 28 ani dintre ei, copii cantaretei, Lourdes, David si Rocco sunt foarte incantati de noua relatie a mamei lor. „Lourdes il tachineaza pe Jesus strigandu-l ` babysitter -ul` si asta pentru ca este foarte tanar. Il place foarte mult dar adora sa glumeasca cu el”, a declarat o sursa pentru aceeasi publicatie.

Intre timp, Madonna se ocupa de crearea unui fond special pentru Mercy, dorind sa se asigure astfel ca micuta va avea parte de educatia si cresterea propice. „Madonna o iubeste pe Mercy. Doreste sa faca parte din viata ei si sa se asigure ca micuta are tot ce-i trebuie pentru o viata frumoasa, lipsita de griji.”, a completat sursa.

Madonna - Like a virgin

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea