Showbiz

#casatorie #jesus #iubire #relatie #madonna #pop

Madonna se intalneste cu familia lui Jesus

Madonna se va intalni cu parintii iubitului sau, Jesus Luz, in varsta de 22 de ani, informeaza femalefirst.co.uk.

Cantareata in varsta de 50 de ani vrea sa duca relatia cu tanarul sau iubit la un nou nivel si intentioneaza sa mearga in Brazilia pentru a cunoaste familia lui Jesus.

"Madonna isi doreste o relatie serioasa si vrea sa ii cunoasca pe parintii lui Jesus. Pe zi ce trece, este din ce in ce mai apropiata de el. Diferenta mare de varsta nu conteaza pentru Madonna", a declarat un apropiat al vedetei pentru revista In Touch Weekly.

Jesus este insa de alta parere. Intr-un interviu recent de la o televiziune din Brazilia, el a declarat ca "Madonna este o prietena buna care a aparut in viata mea. Nu am planuri sa ma casatoresc cu ea. Nu pot sa spun deocamdata daca este fata visurilor mele. Madonna este o persoana foarte draguta si minunata".

Recent insa, tatal lui Jesus, Luis Heitor Pinto da Luz, a declarat ca cei doi se gandesc sa se casatoreasca printr-o ceremonie speciala Kabbalah . Luis Heitor Pinto da Luz a mai declarat si ca Jesus si Madonna locuiesc impreuna la New York, alaturi de cei trei copii ai divei.
 
Madonna - Miles Away :
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea