Showbiz

#metrou #program #prelungire #romania #bucuresti #madonna #concert #alte-genuri #pop

Madonna prelungeste programul metroului pana la ora 1.00 noaptea

Spectatorii care se vor intoarce in aceasta seara de la concertul Madonnei din Parcul Izvor au parte de o surpriza placuta din partea Metrorexului, care a decis prelungirea programului functionarii metroului.
 
Astfel, metrourile vor circula in data de 26 spre 27 august 2009, pana la ora 1:00 (ora de plecare la statiile de capat ale magistralelor de metrou).

Metroul bucurestean va circula astazi pana la ora 1.00 (ora de plecare de la statiile de capat ale magistralelor de metrou), informeaza Metrorex. Dupa terminarea concertului, spectatorii vor putea lua metroul utilizand statiile limitrofe statiei Izvor, respectiv Eroilor, Universitate, foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

In caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente. De asemenea, publicul este sfatuit sa vina fara bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare, locatia nefiind prevazuta cu un spatiu de depozitare securizat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea