Showbiz

#model #marca #louis vuitton #sedinta foto #monden #madonna #pop

Madonna, poze de 6,5 milioane lire sterline

 
Desi se afla intr-un soi de criza emotionala, Madonna nu pierde vremea si gaseste diverse posibilitati de a-si umple timpul pe bani. Astfel, aceasta a gasit resursele necesare pentru a poza in ipostaze tumultoase pentru celebra casa de moda Louis Vuitton .

La cei 50 ani ai sai, Madonna, devenita de curand libera, dupa super mediatizatul divort de Guy Ritchie , s-a pregatit din plin la sala de forta pentru a face un set de poze avangardiste pentru marca Louis Vuitton.

Se pare ca instantaneele au iesit mai mult decat bine, avand in vedere ca Madonna a incasat in urma acestei sedinte foto nu mai putin de 6.5 milioane de lire sterline, mai mult decat castiga modelul Kate Moss intr-un an, dupa cum informeaza Daily Mail.

Cel care a imortalizat-o pe regina pop a fost nimeni altul decat fotograful Steven Meisel, cel care a realizat si imaginile pentru „Sex”, controversata carte a Madonnei, lansata in 1992.

In momentul de fata, Madonna se afla in Argentina, unde sustine o serie de concerte. Actualul sau iubit, Alex Rodriguez , o insoteste peste tot, urmarind prestatia divei din randul I.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea