Showbiz

#madonna #copii #familie #cariera

Madonna mai vrea inca un copil

Madonna vrea sa isi extinda familia si sa mai aiba inca un copil, informeaza showbizspy.com.

Diva, care are deja trei copii, este foarte ocupata cu turneele si intretinerea familiei, insa nu renunta la visul de a mai avea inca un copil.

"Cine stie? Acum sunt foarte ocupata. Nu am nici cea mai mica idee. Asta e tot ce pot sa spun. Insa niciodata sa nu spui niciodata", a raspuns Madonna atunci cand a fost intrebata daca vrea sa devina mama din nou.

Cu toate ca isi doreste mai multi copii, Madonna, care se va casatori cu mai tanarul Jesus Luz , are un program incarcat in urmatoarele luni. Pe langa proiectele de caritate, Madonna are in plan si cateva filme.

"Am mai multe proiecte in acest moment. Acum lucrez la un scenariu pentru un film si vreau sa regizez un altul. Din fericire, ma voi ocupa de aceste lucruri anul care vine. De asemenea, voi mai merge si in Africa unde imi doresc sa construiesc o scoala de fete si sa realizez si doua documentare", a mai declarat diva.

Daca Madonna va decide ca vrea mai multi copii, va fi sustinuta total de fiica sa mai mare. " Lourdes este o super sora. Este extraordinara cu cei mici. Isi iubeste foarte mult fratii si este foarte protectiva", a declarat Madonna despre fiica sa mai mare.

Lourdes apare si in videoclipul melodiei Celebration, insa mama sa nu crede ca ii va urma pasii in cariera . Madonna a declarat ca lui Lourdes ii place actoria si o sprijina in acest sens.

"Nu cred ca isi doreste sa fie cantareata. Cred ca ii place mai mult actoria. Nu am nicio problema cu alegerile ei, atata timp cat isi vede de scoala cat mai serios. Ii mai place sa cante si la pian si este atrasa de moda", a mai completat Madonna.

Madonna - Celebration

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea