Showbiz

#regina pop #pop #muzica #madonna

Madonna lanseaza o noua colectie de hit-uri

Madonna va lansa pe 28 septembrie 2009 o noua compilatie a hit-urilor sale. Piesele care vor fi incluse pe „ Celebration ” au fost remasterate si selectate de regina muzicii pop si fanii sai, potrivit informatiilor postate pe site-ul oficial al artistei.

„Celebration” va fi disponbil atat in varianta de CD unic, cat si in cea de disc dublu si va contine hit-uri precum „Express Yourself”, „Vogue”, „Everybody” sau „4 Minutes”. De asemenea, fanii vor putea achizitona si DVD-ul „Celebration” care va contine pe langa piese si videoclipurile de top ale artistei, multe dintre ele netranspuse pana acum pe vreun alt DVD.

"Celebration" va cotine si 2 melodii noi care au fost inregistrate de curand la New York. Primul, care da de altfel si titlul CD-ului, va avea premiera pe 3 august 2009 . Videoclipul pentru aceasta piesa a fost deja turnat, locatia aleasa fiind Milano, Italia.

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley, avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .

Madonna - Everybody

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea