Showbiz

#madonna #cantareti #bani

Madonna - in topul celor mai bine platiti muzicieni

Madonna este cea bine platita artista. Cantareata se afla pe primul loc intr-un top realizat de celebra revista Forbes, dupa ce a reusit sa castige peste 73 de milioane de lire sterline numai anul trecut, din promovarea turneului si a contractelor de publicitate, relateaza music-news.com.

Pe locul doi se afla Celine Dion, cu un castig de 66 de milioane de lire sterline numai anul trecut. 2008 a fost anul in care cantareata si-a reluta turneele dupa ce timp de trei ani a cantat in cluburile din Las Vegas.

Beyonce Knowles
a adunat o suma de 58 de milioane de de lire sterline in ultimele 12 luni. Cantareata a lansat un album nou, a jucat in doua filme si a vut si un turneu mondial .

Alti artisti din topul Forbes sunt Coldplay si bruce springsteen. Pentru a alcatui acest top, revista americana a luat in considerare castigurile din ultimul an al vedetelor, care includ vanzarile de albume, turnee si contracte de publicitate.

Top 10 cei mai bine platiti muzicieni:


  1. Madonna - 73 milioane lire sterline
  2. Celine Dion - 66 milioane lire sterline
  3. Beyonce Knowles - 58 milioane lire sterline
  4. Bruce Springsteen - 46 milioane lire sterline
  5. Kenny Chesney - 43 milioane lire sterline
  6. Coldplay - 40 milioane lire sterline
  7. Rascal Flatts - 40 milioane lire sterline
  8. AC/DC - 40 milioane lire sterline
  9. The Eagles - 36 milioane lire sterline
  10. Toby Keith - 34 milioane lire sterline

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea