Showbiz

#pop #madonna #guy ritchie #monden #divort #proces #custodie #copii #relatie

Madonna divorteaza azi de Guy Ritchie

Madonna , regina muzicii pop va finaliza divortul de sotul ei Guy Ritchie , astazi, 21 noiembrie 2008, la Londra.

Cazul a fost inclus in sectiunea divorturi rapide la Inalta Curte a Justitiei din capitala Marii Britanii. Acesta a fost pus pe rol sub denumirea de Ciccone M L v Ritchie G S si va fi analizat de un judecator specializat in Dreptul Familiei . Chiar daca ambele parti pot participa la sedinta, in cele mai multe cazuri vedetele nu se prezinta la apel.

Mediatizatul cuplu Madonna – Guy Ritchie a decis sa puna capat mariajului de 8 ani, luna trecuta. Detaliile referitoare la conditiile separarii nu au fost facute public.

Madonna in varsta de 50 ani si Ritchie de 40 ani, au o avere estimata la aproximativ 525 milioane de dolari.

Cei 2 au impreuna un copil, Rocco, care in ziua nuntii, in decembrie 2000, avea doar cateva luni. In 2006, Madonna a depus actele pentru infierea unui copil din Malawi a carui mama a murit la nastere.

Madonna mai are o fata, Lourdes , care are 12 ani. Momentan nu este clar cum vor imparti custodia copiilor. Cei 2 fosti indragostiti au avut chiar o serie de dispute pe aceasta tema, avand in vedere ca Madonna vrea sa se mute cu copiii inapoi in S.U.A., in timp ce Ritchie vrea sa ramana cu acestia in Marea Britanie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea