Showbiz

#madonna #articol #ziar #israel #kabbalah #religie

Madonna - corespondent pentru un ziar din Ierusalim

Madonna a scris un articol pentru cel mai important ziar din Israel. Cotidianul Yediot Ahronot are un corespondent in persoana Madonnei, informeaza yahoo.com.

In editia de miercuri a ziarului, Madonna a publicat cateva randuri despre viata sa si mai ales despre conceptele sale religioase. Continuarea articolului How My Life Changed va fi publicata in editia de vineri a ziarului, iar cuvintele Madonnei au fost traduse in limba ebraica .

Madonna nu este evreica, insa a impartasit aceasta relegie in urma cu 14 ani. Ea poarta numele de Esther si acum studiaza misticismul iudaic, cunoscut sub numele de Kabbalah.

In articolul sau, Madonna, in varsta de 50 de ani, descrie momentul trezirii sale religioase si spirituale, in urma cu 14 ani, cand a adoptat aceasta religie. Ea a mai spus ca a relizat ca faima si bogatia nu reprezinta un sfarsit , ci un inceput.

In 2004, Madonna a facut un pelerinaj in Tara Sfanta si planuieste sa sustina doua concerte in aceasta tara. Concertele vor avea loc in septembrie si fac parte din turneul mondial Sticky & Sweet.

Madonna - Frozen

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea