Showbiz

#parc izvor #26 august 2009 #bucuresti #romania #madonna #concert #confirmare #electro #dance #pop

Madonna concerteaza pe 26 august la Bucuresti

Asteptarea romanilor a luat sfarsit. Madonna va concerta in cele din urma si in Romania. Concertul este programat sa aiba loc pe pe 26 august 2009 , in Parcul Izvor din Bucuresti. Concertul face parte din cadrul turneul mondial “Sticky & Sweet Tour”.

Invitatul special al concertului Madonna este DJ Paul Oakenfold. Paul Oakenfold este considerat unul dintre cele mai importante nume din cultura de club moderna. A remixat piese de Rolling Stones, U2, Madonna, Justin Timberlake, Snoop Dog , Muse, New Order, The Cure, Massive Attack si chiar Elvis Presley si a fost producatorul trupei britanice The Happy Mondays.

Biletele in avans pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro in perioada 23 februarie (ora 10.00) - 2 martie 2009 (ora 10.00) si doar de clientii Vodafone Romania.

Incepand cu 3 martie 2009, biletele vor fi disponibile publicului larg, online si prin magazinele Diverta. Din dorinta de a face concertul accesibil unui numar cat mai mare de spectatori, vor exista mai multe categorii de preturi: 120 RON, 160 RON, 600 RON si bilete VIP , la 800 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea