Showbiz

#2009 #romania #madonna #concert #pop

Madonna concerteaza in Romania


Madonna a anuntat azi pe site-ul sau oficial ca va relua in aceasta vara seria concertelor europene din turneul “ Sticky And Sweet ”. Primul concert va fi pe 4 iulie la Londra.

De asemenea artista va concerta si in locuri in care nu a mai concertat: Werchter – Belgia, Marsilia – Franta, Hamburg – Germania, Oslo – Norvegia, Helsinki – Finlanda, Tallinn – Estonia, Ljubljana – Slovenia.

Totodata in turneu vor fi incluse si tari precum Romania, Ungaria, Serbia si Bulgaria. Confirmarea a fost facuta chiar de Live Nation , firma care o impresariaza pe Madonna.

Deocamdata nu se cunosc date suplimentare referitoare la locatia exacta a concertului si nici detalii legate de preturile biletelor.

 

In 2008, turneul "Sticky & Sweet" a fost vazut de peste 2.350.285 de fani din 58 de orase. "Acest noua lista cu date de turneu, va consolida pozitia Madonnei in topul celor mai bine vandute turnee ale tuturor timpurilor” a spus Arthur Fogel, director general al Global Touring/Artist Nation.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea