Showbiz

#pop #alte-genuri #madonna #pretentii #turneu #apa sfintita #1370 de prosoape #concert

Madonna cere 1370 de prosoape si apa sfintita si imbuteliata

1370 de prosoape , zeci de linii telefonice si apa Kabbalah sfintita si imbuteliata sunt doar cateva din pretentiile Madonnei pentru turneul Sticky & Sweet Tour, care se va opri pe 26 august si in Parcul Izvor din Bucuresti.

In urma cu 2 saptamani la concertul din Sank Petersburg, Madonna le-a dat mari batai de cap organizatorilor cu pretentiile sale ciudate. Pe langa faptul ca nu a permis fumatul in preajma sa, cantareata a solicitat ca in culise sa fie pazita de garzi de corp femei si sa aiba rezervate 20 de linii telefonice.

In ceea ce priveste cerintele vedetei pentru concertul de la Bucuresti, lista este in curs de completare. Se stie ca Madonna va veni cu antrenorul personal precum si cu un bucatar, care ii va gati una dintre preferatele sale culinare: mancare japoneza din boabe de soia.
 
In zona de backstage vor fi amplasate in jur de  60 de containere si 60 de corturi, o bucatarie, o sala de mese, o sala de gimnastica. La hotelul unde urmeaza sa fie cazata Madonna isi va aduce mobila pe care o transporta in toate orasele in care concerteaza.
 
Organizatorii show-ului de la Bucuresti au anuntat ca pe 26 august vor bloca in intervalul orar 17.00-01.00 14 strazi din imprejurimile Parcului Izvor.
 
De asemenea, celor care vor veni la concert li se recomanda sa foloseasca mijloacele de transport in comun, in special a metroului, in zona Parcului Izvor nefiind disponibile locuri de parcare .
 
Madonna-"Give it to me" 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea