Showbiz

#blana #haine #peta #prost imbracata #vedeta #monden #madonna #pop

Madonna, cea mai prost imbracata vedeta in 2009

Madonna a primit titlul de “Cea mai prost imbracata vedeta a anului 2009”, din partea organizatiei PETA , care militeaza pentru apararea drepturilor animalelor.

Madonna, care a fost vazuta purtand haine de blana, este number one in acest top, situandu-se inaintea unor vedete ca rapperul Kanye West si actritele Mary-Kate si Ashley Olsen .

Iata ce parere au cei de la PETA in ceea ce priveste tinuta vedetei pop: “Cand te uiti la Madonna imbracata in blana, iti dai seama de ce nimeni nu i-a copiat stilul din 1984 incoace”. De asemenea, PETA a precizat ca daca poarta blana nu este mai apetisanta pentru barbatii mai tineri, referindu-se evident la relatia ei cu actualul iubit, Jesus Luz (22 ani).

In schimb, organizatia PETA are numai cuvinte de lauda la adresa cantaretei Leona Lewis. Leona, o vegetariana convinsa, a fost desemnata drept " Personalitatea anului 2008".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea