Showbiz

#madonna #a renuntat #muzica #film

Madonna a renuntat la muzica pentru film

Madonna este atat de absorbita de munca la noul sau film, W.E., incat a abandonat muzica pentru ca nu mai are nici timp si nici energie sa cante, scrie contactmusic.com.

Vedeta se pregateste sa regizeze cel de-al doilea film din cariera, o drama biografica despre relatia dintre Regele Edward VIII si americanca divortata Wallis Simpson , a carui productie va incepe in aceasta vara si a recunoscut ca proiectul ii acapareaza toata energia si atentia.

“Lucrez la acest scenariu de doi ani si jumatate si a devenit un fel de obsesie pentru mine. Am inceput sa-l scriu imediat ce am terminat filmarile la filth and wisdom (debutul regizoral al Madonnei – n.r.), desi ideea o aveam dinainte”, a spus Madonna intr-un interviu acordat revistei Interview .

Artista este atat de ocupata cu acest film, incat  nu mai are timp sa se concentreze si pe cariera muzicala. “Nu am un contract acum. nu stiu cand si cum voi mai scoate un material nou. Probabil ca va trebui sa reinventez roata . Am lasat deoparte muzica in ultima vreme pentru ca filmul asta imi consuma toata resursele”, a mai povestit diva.

“Cu filmul si cei patru copii nu-mi mai ramane timp de nimic altceva. Dar apreciez foarte mult ca o echipa intreaga a lucrat enorm pentru scoaterea DVD-ului cu turneul Sticky&Sweet pe care tocmai l-am lansat. Am vazut rezultatul, dar nu stiu nimic despre promovarea si vanzarea materialului”, a adaugat Madonna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea