Showbiz

#adoptie #malawi #demisie #preaviz #david #copil #angela #dadaca #monden #madonna #pop

Madonna a ramas fara dadaca

Femeia care avea grija de copilul infiat al Madonnei, David, si-a dat demsia din cauza tensiunilor dintre ea si superstar.

Angela, dadaca de origine australiana, a confirmat faptul ca a lucrat pentru Madonna, datoria sa fiind aceea de a avea grija de copilul pe care regina muzicii pop l-a adoptat din Malawi, in 2006.

Angela a declarat ca si-a dat demisia la inceputul acestei luni, dar a fost instruita sa plece imediat fara niciun fel de preaviz , potrivit ziarului britanic Mail on Sunday.

Stirea a venit la putin timp dupa ce artista admitea ca ia in considerare adoptia unui alt copil din Malawi.

O sursa a declarat pentru publicatia britanica: „Angela este total bulversata si nu mai intelege nimic. Madonna a anuntat-o cu 2 ore inainte ca aceasta sa plece in vacanta. Angela a fost foarte suparata si surprinsa de modul in care a fost tratata . Se zvoneste ca Madonna ar fi fost furioasa pe dadaca ca si-a dat demisia si a plecat fara sa tina cont de perioada de preaviz. Nimeni nu stie cum se va descurca cantareata fara un ajutor in cresterea copiiilor.”

Purtatorul de cuvant al Madonnei a adaugat insa urmatoarele: „Nu comentez problemele casnice ale artistei, dar va asigur ca atat David, cat si ceilalti 2 copii ai Madonnei sunt foarte bine ingrijiti non-stop ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea