Showbiz

#bucuresti #concert #regina pop #pop #muzica #madonna

Madonna a facut sex inaintea concertului de la Bucuresti

Tabloidele de scandal din Romania au stat secunda de secunda cu ochii pe Madonna pentru a afla ce si cum a facut vedeta in ziua marelui concert sustinut ieri, 26 august 2009 , in parcul Izvor din Bucuresti.

Paparazzi raspanditi in jurul hotelului Radisson la care a fost cazata vedeta, nu au contentit sa o fotografieze pe diva in diferite ipostaze de cand s-a trezit si pana a terminat repetitiile din Parcul Izvor.

Madonna s-a trezit la ora 11.00, a privit pe fereastra, amuzandu-se pe seama paparazzi-lor extaziati ca o pot fotografia pe aceasta cu masca pe fata. Si-a privit cu admiratie copiii care se balaceau in piscina alaturi de membrii staff-ului, ca mai apoi sa se retraga jumatate de ora impreuna cu prietenul ei, Jesus Luz . Avand in vedere obiceiul vedetei de a face sex inainte de fiecare spectacol, este lesne de inteles ce s-a intamplat dincolo de perdele.

Dupa aceea, vedeta s-a dus in sala de conferinte a hotelului pe care, contra sumei de 100 de milioane de lei vechi a transformat-o intr-o sala de fitness, aducand acolo cordeline, trambuline si 2 oglinzi mari. Aici, timp de cateva ore bune a facut exercitii sub atenta supraveghere a antrenorului sau. Imediat dupa sedinta de fitness, Madonna a facut o ora exercitii de respiratie si vocalize, pentru a-si pregati corzile vocale inainte de marele show.

La ora 16.30, imbracata intr-un costum alb sport, o sapca de baseball si ochelari de soare , diva pop s-a indreptat alaturi de staff spre Parcul Izvor pentru repetitii. Aici, timp de 3 ore a exersat miscarile de dans alaturi de echipa ei de dansatori si s-a harjonit cu fiica sa, Lourdes, al carei chip senin arata ca este foarte fericita ca se afla alaturi de mama sa pe scena.

Madonna - Justify my love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea