Showbiz

#pop #madalina manole #sinucidere #pastile de slabit

Madalina Manole, ucisa de pastilele pentru slabit?

Depresia Madalinei Manole ar fi putut fi accentuata de sibutramina, substanta prezenta in pastilele de slabit pe care le lua zilnic.

Sinuciderea Madalinei Manole i-a socat si pe apropiati si pe fani, pentru ca artista pastrase aparentele si nu vorbise despre depresia ei. Surse judiciare au declarat pentru Romania Libera ca, la autopsie, vor fi cautate in corpul cantaretei urme de sibutramina .

Substanta folosita pentru slabit poate avea, ca efecte secundar, stari depresive acute, fiind contraindicata celor care au probleme nervoase sau ganduri de suicid.

Sibutramina poate declansa aritmii cardiace si anxietate. Dupa prima tentativa de sinucidere, din 17 iunie, Madalina a declarat presei ca are probleme cu inima.

Madalina Manole s-a sinucis band un pesticid puternic, Furadon, pe care l-a procurat cu ajutorul unei prietene, in urma cu cateva zile. Anchetatorii cred astfel ca Madalina si-a premeditat moartea. "O singura inghititura era suficienta pentru a provoca moartea", spun sursele citate de Gandul.

Madalina se infometa

Una dintre cele mai apropiate persoane din anturajul Madalinei, Roxana Popescu, textiera cu care solista a colaborat ani buni, spune ca depresia a fost accentuata de regimul alimentar si de viata.

"A muncit ca un caine toata viata. Nu si-a luat menajera, facea singura treaba in casa. Se hranea cu "frunze" si, inainte de orice aparitie TV , nu manca trei zile inainte; asta o facea instabila, izbucnea in plans din orice. Oboseala, stresul, curele nesfarsite i-au dat peste cap organismul", a explicat Popescu.

Ultimul mesaj al Madalinei

Adevarul a publicat un fragment mai lung din ultimul mesaj al Madalinei, scris la ora 2:31, dupa ce bause Furadan, substanta folosita in Africa pentru uciderea leilor.

"Imi cer scuze fata de toti cei pe care ii ranesc si care stiu ca ma iubesc foarte mult. Imi cer scuze de la Puiu (sotul n.r.)... imi pare rau, dar nu ma mai suport fizic. Cei din jurul meu nu au nicio vina. ...Imi cer scuze si de la copilul meu, Petru, ingerasul vietii mele, pe care il iubesc foarte mult", este una din aceste variante, potrivit Adevarul.

Noul album i-a grabit moartea?

Sotul Madalinei, Mircea Petru , a fost interogat ieri de anchetatori si a marturisit ca principalul motiv al depresiei Madalinei era modul rece in care noul ei album a fost primit de presa si de public.

"Ba era trista si nu scotea nici o vorba, ba era fericita si facea glume. Cand avea o cadere, era mai bine daca o lasam sa isi revina singura. Principala ei dezamagire era noul album, pentru care a muncit foarte mult", a declarat Mircea la Parchet.

"Era deprimata pentru ca nici o televiziune sau radio nu ii difuza cantecele", le-a mai spus Petru anchetatorilor, potrivit Libertatea.

"Singurul lucru pe care il pot spune este ca gestul ei poate fi interpretat ca o palma data situatiei prezente in care tot felul de pitipoance se perinda pe ecrane", a declarat psihologul Aurora Liiceanu , pentru Realitatea.net.

Galerie Foto: Madalina Manole

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini

Citeste si

Madalina Manole a murit (VIDEO)

Madalina Manole va fi inmormantata vineri la Ploiesti

Sotul Madalinei: "Nu este ea de vina! O sa se afle in curand!" 

Corina Chiriac: "Madalina Manole a murit de inima rea" (VIDEO)

Trupul neinsufletit al Madalinei Manole, depus in foaierul Salii Radio

Rezultatele autopsiei Madalinei Manole: A fost sinucidere!

Ce spun artistii romani despre moartea Madalinei Manole

Madalina Manole s-a sinucis! A lasat un mesaj de adio

Madalina Manole s-a sinucis cu insecticid

Romanii o plang pe Madalina Manole

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea