Showbiz

#madagascar 2 #escape 2 africa #romania #quantum of solace #body of lies #box office

Madagascar 2 a scapat pe primul loc in box office-ul romanesc

Filmul animat Madagascar: Escape 2 Africa se afla pe prima pozitie in box office-ul romanesc, cu 24.920 de spectatori in weekendul premierei. Astfel, filmul devine cea mai de succes premiera din 2008 si a intrecut filme ca Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull sau Hancock, care au avut 22.653, respectiv 20.461 de spectatori in week-end-ul premierei.

Pe locul doi in box-office- se afla filmul de actiune Body of Lies, cu Leonardo DiCaprio si Russell Crowe, fiind urmat de ultimul film din seria Bond - Quantum of Solace, cu 5.473 spectatori,

pozitia a patra este ocupata de filmul High School Musical 3, cu 2.780 spectatori, iar pe locul cinci al clasamentului se afla comedia How to Lose Friends and Alienate People.

Intreg box office-ul romanesc

  1. Madagascar: Escape 2 Africa
  2. Body of Lies
  3. Quantum of Solace
  4. High School Musical 3
  5. How to Lose Friends and Alienate People
  6. Saw V
  7. The Duchess
  8. Nights in Rodanthe
  9. The Edge of Love
  10. My Best Friend's Girl

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Madagascar: Escape 2 Africa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea