Showbiz

#mad max #charlize theron #george miller #australia #fury road #actiune

Mad Max 4 intra in productie in 2010

Cel de-al patrulea film din seria Mad Max , Fury Road , este programat sa intre in productie la Sydney (Australia) anul viitor, scrie The Hollywood Reporter.

Regizorul si producatorul noului film este tot George Miller, responsabil si de succesul trilogiei Mad Max. Cineastul este foarte incantat sa reia acest proiect, deoarece crede ca Fury Road va face din Australia o locatie foarte cautata de producatorii de film americani.

Fury Road va avea un buget estimat la aproximativ 100 de milioane de dolari, iar producatorii australieni o vor in rolul principal pe Charlize Theron. Mel Gibson, care a devenit celebru in 1979 odata cu lansarea primei pelicule a francizei Mad Max, nu va juca in Fury Road.

Autoritatile australiene spera ca aceasta productie sa relanseze economia din regiunea New South Wales unde vor avea loc filmarile si sa faca din Australia un competitor serios al Hollywood-ului.

In afara de seria Mad Max, George Miller a mai regizat pelicule precum The Witches of Eastwick, Babe sau Happy Feet. De asemenea, in 2011, regizorul australian va aduce pe ecrane, in varianta 3 D, partea a doua filmului de animatie Happy Feet.

Urmareste trailerul filmului Happy Feet regizat de George Miller:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea