Showbiz

"Lust, Caution" la festivalul international B-EST 2008

Controversatul film al regizorului , " Lust , ", castigator al Leului de Aur la Festivalul de la Venetia, va rula la a patra editie a Festivalului International de Film B-EST , ce va avea loc la Bucuresti, intre 14 si 20 aprilie, si va cuprinde, printre altele, o sectiune dedicata mediului inconjurator.

Organizatorii B-EST International Film Festival ( ) vor aduce in cinematografele Scala si Eforie productii recente, premiate la festivaluri importante de gen. Printre acestea se numara (, si atelierul "Lectia de cinema", sustinut de invitatii speciali ai festivalului.

Cea de a patra editie a B-EST IFF va inaugura o noua sectiune, "Filmul si mediul inconjurator", cu pelicule despre problemele grave legate de problemele mediului.

Programul complet al festivalului si componenta juriului international vor fi anuntate la finalul lunii martie.

 




Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea