Showbiz

#james mcavoy #wanted #the last station

Lui James McAvoy ii plac rolurile negative

Proaspat ajuns la statutul de star hollywoodian, actorul scotian James McAvoy a spus deschis ca adora sa joace roluri negative, de eroi nesuferiti pentru ca acestea ii ofera mereu ceva nou.

Actorul, care poate fi vazut pe ecrane in filmul de actiune Wanted, alaturi de frumoasa Angelina Jolie, a marturisit ca nu a refuzat niciodata un rol negativ . "Imi plac comediile romantice si chiar am jucat intr-una. Am fost personaj principal, dar mi-am aratat si  latura nesuferita, mai putin placuta. Este amuzant sa joci personaje care sa nu fie placute de public", a spus McAvoy.

James a mai spus in interviul acordat revistei Details, ca ii se pare greu sa nu-si judece colegii de platou, mai ales atunci cand isi da seama ca prima impresie pe care si-o face, este si cea corecta.

"Judec oamenii foarte repede. A fost cineva cu care am jucat recent intr-un film si care in primele cinci minute de cand am facut cunostinta mi-a facut impresia unei persoane insuportabile, dar i-am dat o sansa. Peste cateva saptamani de filmare era evident ca persoana respectiva avea probleme, era pur si simplu obsedata de propria imagine. Le-am dat de multe ori oamenilor a doua sansa, insa de fiecare data am ramas dezamagit", a mai adaugat actorul.

In prezent James McAvoy filmeaza pentru pelicula the last station, o productie despre viata scriitorului rus Leo Tolstoy.

Trailer Wanted



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea