Showbiz

#charlize theron #the burning plain #film

Lui Charlize Theron i se pare usor sa se dezbrace in filme

Charlize Theron , castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din pelicula Monster , a declarat intr-un interviu recent ca i se pare foarte usor sa se dezbrace in filme, scrie FemaleFirst.

Actrita sud-africana a spus ca nu are nicio problema atunci cand trebuie sa se dezbrace in fata camerelor de filmat, dar i se pare mult mai greu sa joace personaje vulnerabile precum cel din cel mai recent film al sau, The Burning Plain. In productia scrisa si regizata de Guillermo Arriaga, Charlize Theron interpreteaza rolul unei mame nimfomane care se molesteaza singura.

“Oamenii au impresia ca este greu sa te dezbraci la filmari, insa mi se pare mult mai greu sa interpretezi un personaj coplesit de o emotie puternica sau foarte vulnerabil. Asta consider au a fi adevarata goliciune , iar unoeri este mai greu decat a-ti da hainele jos”, a spus actrita in varsta de 34 de ani.

Charlize Theron, care este si unul din producatorii filmului The Burning Plain, a mai spus ca nu s-a gandit niciodata ca va ajunge in aceasta postura. “Daca m-ati fi intrebat acum 10 ani daca voi fi producator, v-as fi zis ca sunteti nebuni. Dar este unul dintre acele lucruri care incep sa-ti placa pe masura ce imbatranesti. Nu imi place numai sa joc un rol sis a fiu in central atentiei ca actrita, iubesc pur si simplu intregul proces  de realizare a unui film si munca de echipa”, a mai explicat actrita.

In The Burning Plain, regizorul Guillermo Arriaga intretese mai multe povesti de dragoste. In locuri diferite si momente diferite, personajele lui cauta dragoste, cer iertare si incearca sa-si ispaseasca greseli de mult facute. Printre ei, Sylvia (Charlize Theron) cauta sa gaseasca o cale de comunicare cu parintii sai, alaturi de care a petrecut o copilarie zbuciumata.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea