Showbiz

#pop #loredana groza #lansare #album #sundance

Loredana lanseaza "Sundance"

Loredana lanseaza joi, 11 iunie, la Bucuresti, cel de-al 17-lea album din cariera sa muzicala, intitulat " Sundance ".

Dupa sute de ore in studio si alte zeci de ore petrecute in drumul spre si dinspre New York, Loredana lanseaza Sundance, cel de-al 17-lea album din cariera muzicala a artistei. Lansarea va avea loc pe 11 iunie, chiar la o zi dupa ziua de nastere a Loredanei, in Fratelli Social Club.

Soarele, placerea de a dansa si bucuria de a iubi sunt temele principale ale celui mai nou album Loredana , Sundance, care este dedicat tuturor celor care impartasesc aceste sentimente si care doresc sa se exprime prin muzica si dans.

"Sundance este primul meu album oficial in limba engleza, il voi lansa pe 11 iunie in Bucuresti. Este un album cu un sound revolutionar si imi aduce aminte de starea si energia pe care au descoperit-o toti fanii mei pe primul album, "Buna seara, iubite". Este un fel de arc in timp. O sa aveti surpriza de a descoperi un sound inedit si povesti care sunt convinsa ca o sa si atraga foarte mult pe fani, iar beat-urile de pe "Sundance" imi doresc sa incinga cluburile", declara Loredana.

"Albumul este pop, dar este mai mult decat atat. Este o fuziune intre electro, dance si rock. Este o bomba si abia astept sa vi-l fac auzit. As putea spune ca este dorinta mea de a aduce rifurile de rock din nou pe ringul de dans"
, a mai adaugat Loredana.

Max-ul acestuia este facut de Peter Wade detinator de Grammy, cel care a mixat si produs albume pentru Jennifer Lopez, Mark Anthony , Lindsay Lohan si Jeremy Adelman. Albumul contine 13 piese pline de energie si culoare precum Dance Or Die, Midnight Affaire, Sundance, Y.O.U, Bella Sera, Crazy Rose, Limerance sau Pleading.

Loredana - Tzuki:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea