Showbiz

#heather locklear #arestata #internare #bon jovi #california #medicamente antidepresive

Locklear, acuzata pentru conducere sub influenta medicamentelor antidepresive

Actrita , cunoscuta pentru rolurile din serialele , T.J. Hooker si , este pentru conducere sub influenta medicamentelor antidepresive , dupa ce, in septembrie, a fost arestata pentru ca bloca o autostrada din California.

Heather Locklear a fost trasa pe dreapta pe o autostrada din California, dupa ce politia a primit un telefon de la un martor, care a vazut-o pe actrita conducand neglijent. Politia a gasit masina actritei parcata pe marginea autostrazii, blocand partial una dintre benzi.

Actrita a fost pusa sub acuzare pentru comiterea unui delict si va fi audiata pe 26 ianuarie 2009, a declarat procurorul sef din Santa Barbara , Lee Carter.

Heather Locklear a devenit celebra dupa ce a jucat in serialele Dinasty si T.J. Hooker, anii '80, dupa care, in anii '90 a jucat in serialul de succes - Melrose Place.

La inceputul lunii iunie, Heather Locklear s-a internat internat intr-un sanatoriu, pentru sa trata de depresia si de starile de anxietate. Anul trecut, actrita a divortat de sotul sau, Richie Sambora , chitaristul formatiei Bon Jovi, dupa o casnicie de 11 ani.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea