Showbiz

#pop #alte-genuri #lily allen #monden #tatuaj #taci #corp #mesaj #text

Lily Allen si tatuajul cu "Ciocu' mic!"

Stresata ca nu-si poate tine gura atunci cand trebuie, Lily Allen vrea sa-si tatueze la incheietura mainii textul „ Taci !”, potrivit pr-inside.com.

Artista recurge la masuri disperate pentru a-si controla natura sa mult prea comunicativa si sincera. Astfel, Lily spera ca acest tatuaj sa-i aminteasca permanent de pericolul la care se supune atunci cand da grai gandurilor sale.

„De fapt imi fac un tatuaj la inchietura mainii cu textul „Taci!”. Asa poate o sa-mi amintesc ca trebuie sa-mi tin gura pentru a nu spune anumite chestii. Sigur viata mea va fi mai usoara” a marturisit vedeta in varsta de 23 ani.

In acest mod spera Lily sa invete sa nu mai povesteasca detalii intime din viata sa si astfel paparazzii sa nu o mai agaseze si sufoce.

„Acum inteleg de ce Britney Spears si Amy Winehouse au luat-o razna. De fiecare data cand deschid usa dau nas in nas cu diversi oameni care vin gata pregatiti cu camerele de filmare. Sunt prizoniera in propria mea casa”, a adaugat Lily.

Acum, daca vedeta este hotarata sa apeleze la arta tatuarii, ar trebui sa se asigure inainte ca nu copiaza din nou pe cineva. Nu de alta dar, nu demult, ea si Lindsay Lohan si-au tatuat pe un deget mesajul „Shh...”, ca mai apoi sa observe ca acelasi tatuaj si-l facuse si Rihanna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea