Showbiz

#bust #star #marire #operatie estetica #sani #monden #lily allen #pop #alte-genuri

Lily Allen - deprimata ca are sanii mici

Canteretei Lily Allen i s-a sugerat sa-si mareasca sanii pentru a avea succes in America, informeaza femalefirst.co.uk.

Autoarea hit-ului „Fear” este foarte furioasa pentru ca i s-a spus ca bustul cu care a inzestrat-o Mama Natura nu este suficient de proeminent  pentru a o transforma intr-o adevarata diva.

Problema reala a lui Lily sunt sanii. A pierdut atat de mult in greutate in ultimele 6 luni incat a ramas pur si simplu plata, lucru care o deprima teribil”, a declarat o sursa pentru publicatia Britain`s Closer .

Inaintea unui concert sustinut in America, cineva i-a sugerat lui Lily ca ar cam fi cazul sa isi faca o operatie de marire de sani daca vrea sa fie un adevarat star pop. „Lily a fost foarte furioasa, spunand ca niciodata nu o sa faca asa ceva”, a precizat aceeasi sursa.

Acum insa, vedeta de 24 ani vede cu ochi mai buni ideea de a apela la chirurgia estetica si asta pentru ca este disperata sa cucereasca America. „Mai tarziu insa, aceasta a inceput sa intrebe de diversi chirurgi care fac genul acesta de operatii”, a adaugat o sursa pentru Britain`s Closer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea