Showbiz

#fani #concert #vin #alcool #monden #lily allen #pop #rock

Lily Allen a vomitat langa fani

Dupa prestatia de sambata seara de la Academia O2 din Glasgow , Lily Allen a fost surprinsa in timp ce vomita in drum spre autobuzul de turneu, potrivit mtv.co.uk.

Lily
a debutat in concertul de la Glasgow plina de incredere, intr-o rochie neagra sexy si pantofii aurii cu toc inalt. Se pare insa ca aceasta alura fresh nu a durat prea mult, intr-o pauza aceasta fiind vazuta de catre fanii veniti sa faca o poza cu ea, vomitand.

Se pare ca artista ar fi baut nitel cam mult vin alb pe parcursul show-ului, lucru care i-a cam dat de furca stomacului ei sensibil. Insa, in stilul inconfundabil, Lily si-a revenit foarte repede. Dupa ce a vomitat, s-a dat cu putina apa pe fata si cu zambetul pe buze, s-a pregatit pentru poze si pentru piesa care urma sa le-o cante fanilor, „We`re The Kids In America”.

De curand, excentrica artista a terminat de filmat videoclipul pentru urmatorul single, „It`s Not Fair”, care, spune ea, va fi lansat cat de curand.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea