Showbiz

#alte-genuri #r&b #lili sandu #monden #iubire #relatie #cuplu #chirurg #anglia

Lili Sandu s-a indragostit

Dupa o perioada scurta de timp in care s-a bucurat de micile placeri ale celibatului, Lili Sandu si-a gasit iubirea. Desi era ferm convinsa ca nu-si va mai gasi barbatul pe care il doreste, minunea s-a intamplat, informeaza ziarul „ring”.

„Nu mai credeam ca o sa apara el si o sa traiesc asemenea clipe. Nu eu l-am cautat, el a venit pur si simplu”, a precizat artista pentru „ring”

Fericitul posesor al inimii frumoasei dive este un medic chirurg din Londra. Desi vorbeste cu el in engleza, Lili spera sa-l invete cat de curand si limba romana.

In ceea ce priveste inceputul relatiei , cantareata nu da prea multe detalii, nedorind sa se comenteze pe seama ei si a noului sau iubit.

„Evit sa fac publica aceasta poveste de dragoste pentru ca nu vreau ca sa fie comentata de nu stiu ce dive prin cafenele . Suntem la inceput, ne-am vazut doar de cateva ori. Eu n-am ajuns in Anglia, a venit doar el de cateva ori. Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. Pentru mine, importante nu sunt palatele, ci omul langa care traiesti. E frumos cand te trezesti dimineata alaturi de persoana iubita . Pot spune ca iubitul meu e si foarte frumos”, a completat Lili pentru aceeasi publicatie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea