Showbiz

#muzica #rapp #hip hop #lil wayne

Lil Wayne - prea beat pentru a canta

Rapperul Lil Wayne a fost dat in judecata de organizatorii unui concert din Bahamas pe motiv ca era prea beat pentru a putea urca pe scena.

Conform informatiilor transmise de presa americana, promoterii evenimentului ar fi chemat chiar si politia pentru a-l aduce pe artist pe scena, dar acesta dormea neintors in camera sa de hotel.

In prima faza, s-a vehiculat ca Wayne era prea obosit si din aceasta cauza nu a reusit sa se trezeasca la timp pentru a se prezenta la concert, insa intr-o plangere depusa la Curtea Suprema din Manhattan, compania Red City Entertainment sustine sus si tare ca rapperul „nu a dorit sa apara pe scena” pentru ca nu dorea sa fie vazut in aceea stare avansata de ebrietate.

Concertul era programat sa aiba loc pe 27 septembrie 2008 in Nassau, Bahamas. Pentru acest show, rapperul primise in avans 200.000 de dolari. Avand in vedere ca nu s-a prezentat si astfel concertul a fost anulat, promoterii ii cer acestuia despagubiri de 500.000 de dolari, potrivit tmz.com.

Wyclef Jean feat. Akon, Lil Wayne, Niia - Sweetest Girl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea