Showbiz

#club bamboo #20 februarie 2009 #lil kim #romania #concert #hip hop

Lil’ Kim, pentru prima data in Romania

Cantareata hip-hop americana Lil’ Kim va concerta in Romania pe data de 20 februarie 2009 , in clubul bucurestean Bamboo. Spectacolul va incepe la ora 23.00, iar pretul unui bilet de intrare este de 50 de lei. Este primul show pe care artista il sustine in Romania.

Lil’ Kim, pe numele sau Kimberly Denise Joneseste, este o cantareata hip-hop americana, laureata Grammy si totodata prima rapper-ita care a ajuns pe locul 1 in Topul Billboard Hot 100 .

Dupa ce si-a facut simtita prezenta pe piata muzicala aparand pe albumul de debut al grupului Junior M.A.F.I.A., “Conspiracy”, Lil` Kim a inceput o cariera solo in 1996, cand a lansat LP-ul "Hard Core".
De-a lungul anilor a avut o serie de colaborari cu nume precum Sean 'Puffy' Combs, Keyshia Cole, Missy Elliott si 50 Cent.

In anul 2001, Lil`Kim a produs alaturi de Christina Aguilera, Pink si Maya remake-ul piesei “Lady Marmelade”, melodie ce a fost inregistrata pentru coloana sonora a filmului “Moulin Rouge”.

Single-ul a stationat pe locul I in Top Billboard 100 timp de 5 saptamani, iar Lil` Kim a devenit prima femeie rapper din istorie ce a ocupat locul I in acest clasament. “Lady Marmelade” i-a asigurat si primul sau Grammy.

In prezent, Lil’ Kim lucreaza la cel de-al 5-lea sau disc, programat sa apara in cursul acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea