Showbiz

#julianne moore #liam neeson #toronto #sexualitate #festival #film #cinema

Liam Neeson si-a lansat ultimul film la Toronto

Chloe, ultimul film in care joaca Liam Neeson , a avut ieri premiera la festivalul de film de la Toronto, dupa ce regizorul Atom Egoyan aproape renuntase la acest film din cauza decesului sotiei lui Neeson , anunta presa internationala.

Liam Neeson este un actor apreciat pentru rolurile sale in filme independente, iar Chloe pare sa se inscrie in aceasta categorie preferata a actorului. De altfel, Reuters a catalogat pelicula ca fiind o "melodrama plina de sexualitate".

Chloe este un remake al filmului francez Nathalie..., lansat in in 2003 si spune povestea unei sotii nesigure de sentimentele pertenerului ei. Liam Neeson este chiar sotul suspect de adulter, in timp ce Julianne Moore este sotia suspicioasa care intinde capcane nefaste pentru a testa fidelitatea consortului ei.

Liam Neeson a finalizat cu greu acest proiect, din cauza faptului ca sotia sa, actrita Natasha Richardson, a decedat in luna martie a acestui an in urma unui accident la schi.

Urmareste trailerul filmului Taken cu Liam Neeson:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea