Showbiz

#liam neeson #filmari #film #chloe #natasha richardson #joely #moarte #deces #accident #candata #toronto

Liam Neeson a terminat filmarile la "Chloe"

Actorul Liam Neeson a revenit pe platourile de filmare ale peliculei Chloe pentru a finaliza proiectul. Acesta a fost nevoit sa renunte la productie pentru a fi alaturi de sotia sa, actrita natasha richardson, in ultimele clipe din viata acesteia, scrie femalefirst.co.uk.

Liam Neeson a renuntat la filmarile peliculei pe 16 martie, dupa ce a fost anuntat ca sotia sa a fost spitalizata in Montreal, Canada, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi .

Producatorii filmului Chloe au reprogramat filmarile, lasandu-i actorului irlandez timp de acomodare si sprijin pentru copiii sai, devasati de pierderea mamei lor.

Actorul s-a intors pe platorule de filmare imediat dupa inmormantarea Natashei – 22 martie.

O sursa care l-a zarit pe actor intr-un hotel din Toronto a declarat, “Era foarte trist. Arata de parca era scos dintr-un tablou de Edward Hopper".

Purtatorii de cuvant ai actorului au confirmat ca Liam Neeson a “terminat filmarile”.

Cumnata actorului, Joely Richardson, a revenit si ea pe platorule de filamre ale filmului de televiziune The Day Of The Triffids.

Urmareste trailerul filmului Taken, cu Liam Neeson

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea