Showbiz

#leonardo dicaprio #ridley scott #film biografic #drama

Leornardo DiCaprio - un Lenin de Hollywood

Nu stiu cat de mult poate fi Leonardo DiCaprio confundat cu revolutionarul comunist Vladimir Lenin, dar se pare ca in viziunea unor producatori de la Hollywood, actorul american ar fi interpretul ideal al celebrului initiator de planuri cincinale.

Starul din Titanic poarta negocieri pentru a intra in pielea lui Vladimir Ilici Lenin intr-un nou film biografic despre viata controversatului personaj rus, potrivit thesun.co.uk.

Productia se va intitula Lenin's Brain si va fi realizata de cineastul rus Alexander Borodyansky, care sustine ca DiCaprio este perfect pentru rolul lui Lenin datorita asemanarii fizice cu fostul lider al partidului comunist rus, decedat in 1924.

Asteptam cu interes acest film, regizat de un rus, dar finantat si jucat de americani! Leonardo DiCaprio va putea fi vazut anul acesta in doua productii: Body of Lies, de Ridley Scott si Revolutionary Road, de Sam Mendes, unde joaca alaturi de partenera sa din Titanic, Kate Winslet.

Trailer Body of Lies


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea