Showbiz

#atari #video #joc #biografic #film #dicaprio #leonardo

Leonardo DiCaprio, un alt film biografic

Potrivit publicatiei Hollywood Reporter, actorul Leonardo DiCaprio va juca intr-un nou film biografic numit “ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ atari " title="atari">atari " title="atari">Atari ”. De asemena, DiCaprio va fi si producatorul acestui proiect.

Filmul prezinta povestea parintelui industriei jocurilor video Nolan Bushnell, student in inginerie, iubitor al puzzle-urilor, impatimit al jocurilor si inventatorul Pong-ului – un joc video care a creat o isterie printre copiii americani ai anilor ‘70.

In cativa ani, Bushnell ajunge sa-si vanda binecunoscuta companie, Atari Corporation, gigantului din industria divertismentului Warner Brothers, pentru suma de 28 de milioane de dolari.

In urmatoarele trei decenii, Bushnell creaza numeroase jocuri video, printre care si celebrul Chuck E. Cheese's Pizza Time Theaters.

Leonardo DiCaprio va mai produce un lungmetraj biografic despre scriitorul britanic Ian Fleming, creatorul celebrului spion James Bond. El ar urma sa interpreteze si personajul principal.

Se pare ca Leonardo DiCaprio are o pasiune pentru filmele biografice, interpretand numeroase personaje pana in prezent: Frank Abagnale Jr. - Catch Me If You Can, Tobias Wolff - This Boy’s Life, Jim Carroll - The Basketball Diaries, Arthur Rimbaud - Total Eclipse sau celebrul Howard Hughes - The Aviator, rol pentru care a fost nominalizat la Oscar.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Aviator

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea