Showbiz

#leonardo dicaprio #brave new world #adaptare #roman #ridley scott

Leonardo DiCaprio se opune sistemului in Brave New World

Leonardo DiCaprio face din nou echipa cu regizorul Ridley Scott pentru a aduce pe ecrane  faimosul roman distopic al lui Aldous Huxley, Brave New World, anunta The Hollywood Reporter.

DiCaprio si Scott sunt atasati deocamdata in calitate de producatori ai proiectului, dar sunt sanse foarte mari ca Leo sa detina rolul principal in film, iar Ridley sa ocupe scaunul de regizor. Scenariul va fi adaptat de Farhad Safinia care a realizat si scriptul peliculei Apocalypto.

Desi a fost adaptat pentru televiziune de cateva ori, Brave New World nu a ajuns niciodata pe marele ecran. Actiunea din roman are loc in secolul 26 intr-o lume in care domneste armonia, si asta dupa ce oamenii se pot reproduce  numai in laboratoare. Lumea este impartita in cinci caste, fiecare cu un rol bine definit.

Leonardo DiCaprio ar urma sa interpreteze rolul lui Bernard, membru al unei caste inferioare, care se indragosteste de Lenina. Bernard incepe sa fie persecutat de liderii politici din cauza comportamentului sau antisocial.

DiCaprio filmeaza la Londra pentru thriller-ul Inception in regia lui Christopher Nolan, in timp ce Ridley Scott incearca sa-l readuca in atentie pe Robin hood cu ajutorul lui Russell Crowe. Cei doi au mai colaborat recent la filmul de actiune Body of Lies.

Urmareste trailerul filmului Body of Lies:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea