Showbiz

#concert #palma #copiute #leona lewis #soul #alte-genuri #pop

Leona Lewis, prinsa cu “copiute” in palma

Leona Lewis , cantareata britanica cunoscuta datorita hitului “ Bleeding Love ”, a sustinut primul sau concert solo la Londra, apeland la un truc pe care cu siguranta multi dintre noi l-am folosit in scoala generala. 
 
Artista si-a notat in palma versurile unor cantece de-ale sale precum si cateva fragmente din discursurile pe care urma sa le rosteasca in fata spectatorilor, in pauzele dintre piese. 
 
Din pacate, Leona Lewis nu a fost deloc prevazatoare si nu s-a gandit deloc cum sa-si ascunda “copiutele” de privirile indiscrete. Drept urmare, pe Internet au aparut deja fotografii cu insemnarile din palmele Leonei. 
 
Leona Lewis a devenit celebra in 2006, dupa ce a castigat concursul de talente muzicale X-Factor.  “A moment like this”, primul sau single, a devenit cel mai bine vandut single de debut in Marea Britanie, dupa ce a fost descarcat de pe internet de peste 50.000 de ori in mai putin de 30 de minute de la lansarea lui.
 
In prezent, artista se pregateste pentru lansarea unui nou album, intitulat “Echo”, programat sa apara pe piata pe 13 noiembrie.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei “Happy”, cel mai nou single semnat Leona Lewis:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea