Showbiz

#madonna #incindent #contuzie #lovitura #cazatura #echitatie #armasar #cal #monden #leona lewis #alte-genuri #pop

Leona Lewis - daramata de un cal

Leona Lewis a avut parte de un tratament nu tocmai placut din partea unui cal. La inceputul acestei luni, aceasta a fost lovita frontal de un armasar , potrivit mirror.co.uk.

Se pare ca artista face echitatie inca din copilarie si nu are frica de animale, insa, de data aceasta, calul a fost cel care s-a speriat, trantind-o la pamant pe frumoasa vedeta.

In urma incidentului, Leona Lewis s-a ales cu cateva contuzii, printre care o buza sparta. Din aceasta cauza, cantareata a fost nevoita sa amane inregistrarile pentru noul ei album.

Din fericire insa, artista nu a avut nevoie de operatie, doar i s-a recomandat sa petreca ceva vreme acasa pentru a se odihni si pentru a lasa ranile sa se vindece cum trebuie, a povestit unui maror citat de aceeasi publicatie.

Din ce in ce mai multe celebritati sunt atacate de aceste nobile animale. Cu ceva vreme in urma, Madonna a suferit o experienta asemanatoare, fiind trantita la pamant de un cal.  

Leona Lewis - Bleeding Love

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea