Showbiz

#abstinenta #sex #iubire #lenny kravit #rock

Lenny Kravitz - disperat dupa iubire

Lenny Kravitz incearca cu disperare sa ramana fidel promisiunnilor sale in ceea ce priveste abstinenta sexuala, relateaza femalefirst.co.uk.

Rockerul, care este cunoscut pentru aventurile cu unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, precum Kylie Minogue, Madonna sau Nicole Kidman, declara ca nu a mai facut sex de patru ani.

Lenny spune ca nu va mai face sex pana nu va intalni femeia perfecta cu care sa se casatoreasca. El a mai declarat ca s-a saturat de relatii pasagere.

Lenny Kravitz spera insa ca persona potrivita va apare cat mai curand, pentru ca este disperat dupa momentele intime alaturi de o persoana pe care sa o iubeasca cu adevarat.

"Este foarte greu. In unele perioade pare sa fie usor, dar apoi este iar foarte greu. Imi place sa fiu in preajma femeilor si le iubesc foarte mult, insa nu mai sunt adeptul relatiilor pasagere. Acest lucru este foarte greu de explicat cuiva care te doreste. In acest moment astept marea iubire si sunt rabdator. Sunt insa momente cand ma rog lui Dumnezeu sa imi socata in cale persoana potrivita. Am nevoie de iubire"
, a declarat artistul.

Lenny Kravitz -Love Love Love:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea