Showbiz

#legaturi bolnavicioase #tudor giurgiu #film

"Legaturi bolnavicioase" proiectat la Stockholm Queer Film Festival

Filmul lui Tudor Giurgiu, legaturi bolnavicioase va fi proiectat in cadrul Stockholm Queer Film Festival , eveniment consacrat culturii LGBT (Lesbien Gay Bisexual Transexual) din Scandinavia .

Pelicula romaneasca Legaturi bolnavicioase va fi difuzata in cadrul Stockholm Queer Film Festival, care se va desfasura in perioada 25-27 iulie. Evenimentul este organizat in colaborare cu Stockholm Pride, cel mai mare festival al culturii LGBT din Scandinavia.

Legaturi bolnavicioase va putea fi vizionat in zilele de 26 si 27 iulie in prezenta celor doua actrite principale, Ioana Barbu si Maria Popistasu, care vor raspunde apoi intrebarilor publicului. Difuzarea filmului si prezenta celor doua actrite in cadrul Stockholm Queer Film Festival sunt sprijinite de Institutul Cultural Roman de la Stockholm.

Trailer Legaturi bolnavicioase


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea