Showbiz

#leann rimes #eddie cibrian #relatie #logodna

LeAnn Rimes s-a logodit cu Eddie Cibrian

si si-au oficializat relatia. Cei doi indragostiti s-au logidit, informeaza showbizspy.com. Cei doi au inceput sa se intalneasca in timp ce ambii erau casatoriti. Eddie Cibrian , care a divortat recent, a cerut-o de sotie pe LeAnn Rimes acum cateva saptamani.

LeAnn Rimes a inceput sa se intalneasca cu Eddie Cibrian cand inca mai era casatorita cu dansatorul Deane Sheremet.

"Eu nu fur barbati insurati. Nu sunt asa. Insa il iubesc foarte mult pe Eddie. am declarat asta de mai multe ori si nu vreau sa imi traiesc viata cu regrete. Ce ni s-a intamplat noua li se intampla zilnic si altor oameni. Amandoi eram doua persoane ale caror casnicii nu au mers asa cum sperau si care s-au intalnit si indragostit.

Stiu ca nu pot schimba ce spun oamenii din jur. Orice as spune sau face nu va schimba nimic. Stiu acest lucru si il accept", a declarat de curand LeAnn Rimes.

La randul sau si Eddie Cibrian a declarat ca nu a vrut sa ii faca sa sufere pe cei din jurul sau.

"Adevarul este ca suntem cu totii oameni. Facem greseli din care invatam. Noi ne-am indragostit unul de celalalt. Eu si LeAnn ne intalnim de aproape un an jumatate si suntem foarte indragostiti. Cei din jurul nostru vad acest lucru, insa nu accepta ce s-a intamplat", a declarat Eddie Cibrian.

LeAnn Rimes este nerabdatoare sa isi intemeieze o familie cu Eddie Cibrian. Ii place foarte mult sa isi petreaca timpul liber alaturi de Eddie si copiii acestuia. isi doreste insa sa aiba un copil al ei si spera ca Eddie sa fie barbatul perfect pe care il cauta", a declarat o sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea