Showbiz

#album #visator #happy hour #elena gheorghe #eurovision 2009 #catalin maruta #monden #muzica #laurentiu duta #dance

Laurentiu Duta, suparat pe Maruta

 
Artistul Laurentiu Duta este suparat pe Catalin Maruta, prezentatorul emisiunii Happy Hour, informeaza Click. Motivul? Maruta a oferit in premiera informatia conform careia trupa 3rei Sud Est se desparte.

Laurentiu Duta , cel care i-a compus piesa Elenei Gheorghe, care ne va reprezenta tara la Eurovision 2009, a fost invitat in emisiunea lui Maruta, pentru a promova piesa „The Balkan Girls”. Atat Duta, cat si Elena au refuzat in repetate randuri sa vina la „Happy Hour”, de fiecare data gasind cate-o scuza.

Dupa dizolvarea formatiei 3rei Sud Est, Laurentiu Duta s-a decis sa inceapa o cariera solo. Proiectul sau implica si o trupa de instrumentisti cu care va canta live.

Materialul discografic va fi gata luna aceasta. "Visator" este primul single extras de pe noul LP. Piesa  beneficiaza si de un videoclip, difuzat in heavy rotation de posturile TV de specialitatea. Duta a colaborat la videoclipul melodiei cu regizorul Petre Nastase si Alexandra, Miss Romania 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea