Showbiz

Lars von Trier se apuca de "Antichrist"

Regizorul danez Lars von Trier trece de la comedie la horror cu ultimul sau proiect cinematografic , Antichrist , ale carui filmari vor incepe in aceasta vara in Germania.

Von Trier, care este si cel care semneaza scenariul filmului, nu numai regia, si-a anuntat noul film inca de anul trecut, dar nu a dezvaluit prea multe despre productia peliculei si nici despre cine va face parte din distributie. Pe site-urile de internet specializate, circula insa zvonuri ca numele actorilor de pe afisul filmului vor fi anuntate in mai, in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Antichrist urmareste povestea unui cuplu, care se retrage la o cabana in mijlocul naturii, pentru a putea trece peste moartea copilului lor. Se pare ca, filmul are la baza teoria ca cel care a creat lumea a fost Satan si nu Dumnezeu .

Lars von Trier este unul dintre cei mai apreciati, dar si controversati regizori ai momentului si a devenit cunoscut cu filme precum Breaking the Waves, Dancer in the Dark si Dogville. Cea mai recenta pelicula a regizorului danez a fost comedia The Boss of It All, lansata pe marile ecrane in 2007.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea